Ο κύκλος ενός φυτού είναι ένα καταπληκτικό ταξίδι, που ξετυλίγει μία πληθώρα μαγευτικών στιγμών οι οποίες αιχμαλωτίζουν τη μοναδικότητα. Είναι ένα ταξίδι το οποίο αξίζει κάποιος να προσπαθήσει. Η ευγενής δύναμη της φύσης αρχίζει με κάθε σπόρο· μαζί του ένα ταξίδι ξεκινάει και χωρίς να το καταλάβεις είσαι κι εσύ τώρα ένα μέρος της ιστορίας.

Η οργάνωση και η επεξεργασία για παραπάνω από 60 είδη σε μία βιολογική καλλιέργεια, είναι μία απαιτητική εργασία. Προϋποθέτει αρκετή δουλειά πριν από την τελική εγκατάσταση στο έδαφος, έρευνες και μελέτες για νέες ποικιλίες από μία ανεξάντλητη βάση δεδομένων, έχοντας υπόψιν ότι κάθε χρόνο πειραματιζόμαστε με νέα είδη, προσπαθώντας να προσθέσουμε περισσότερες γεύσεις και χρώματα στα ποτά, τα πιάτα και τα γλυκά σας, ανυψώνοντας και εμπνέοντας, όχι μόνο τις ιδιαίτερες στιγμές σας αλλά και την καθημερινή σας ζωή.

Το προϊόν που κρατάτε στα χέρια σας είναι αποτέλεσμα ατελείωτων ωρών προσωπικής εργασίας, φτιαγμένο στο χέρι σε όλες τις πτυχές του, από την επιλογή του σπόρου, μέχρι τη σπορά, από τη συγκομιδή μέχρι τη διαλογή και από τη συσκευασία έως την ετικέτα.

Σας το προσφέρουμε, με πολύ αγάπη

Χαρείτε το !